• Via what’s app te bereiken 06-14544393

HuidKliniek Ellis

Anti Aging

Cosmedix

Nieuw in Nederland

NOG NOOIT EERDER ZO SNEL ZICHTBARE RESULTATEN BEREIKT!
Met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritaties. Destijds, hadden professionals en consumenten minder keuzes. Een cosmeceutische pionier heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder de irritaties die de consument ondertussen gewend zijn. Vandaag blijft COSMEDIX de toekomst voor professionele skincare vormgeven door de 4 hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingrediënten en uiteraard de chirale correctie voor product prestaties op het hoogste niveau.

Hoe gaan wij te werk
Om meteen effectief te kunnen starten met het Step up programa is het van belang dat de huid simpelweg wordt voorbereid. Omdat wij werken met Chiraal gecorrigeerde ingredienten is het resultaat verbluffend omdat deze werkstoffen zo zijn neergezet dat de diepere lagen bereikt gaan worden. Nog nooit eerder heeft bijv. Retinol zo krachtig kunnen werken zonder nadelige effecten. Voorheen bracht je Retinol (VIT A) aan op de huid, de reacties konden zo heftig zijn dat ondanks het eindresultaat mooi is niet gebruikt werd. Wie wil er nu elke dag irritaties of verveling. Bij de producten van COSMEDIX zal u merken dat de kracht inmens hoog is en de neven effecten minimaal tot niks. Wat u ziet is dat uw huid elke dag mooier en mooier wordt.

Combineert retinol in metabolische peels
Retinoïden staan bekend om hun krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen het cel vernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl Aha’s de verbinding tussen dode cellen afbreken. Dit zijn 2 verschillende mechanismen die elkaar kunnen aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Deze combinatie heeft aangetoond dat het de cel vernieuwing versnelt en versterkt.

Als gevolg hiervan zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien, zal de huid oplichten en verhelderen waardoor er ook minder kans om pigmentverstoring te ontwikkelen. En niet te vergeten; de huid zal zichtbaar verjongen

  • logo-cosmedix.png
  • logo-loveli.png
  • logo-lycogel.png
  • logo-medcos.png
  • logo-sqinno.png
  • logo-synergieskin.png
  • logo-universkin.png